Scenekunst laboratorier

Scenekunstlaboratorier

I vores scenekunstlaboratorier sætter vi fokus på teamudvikling og samarbejde.

Tag sammen ind i et laboratorie og få styrket jeres kreativitet, brug hjernen på en uvant måde, oplev hvordan det gode humør kan opløse en anspændt situation og opdag, hvordan skjulte kompetencer kommer frem i lyset – kreativ teamudvikling.

Alle kan være med uden særlige forudsætninger.

I et scenekunstlaboratorie kan fx
– den nystartede projektgruppe lære hinanden at kende
– et ‘hold’ nyansatte få et tillidsfuldt netværk
– det etablerede team få ny energi ind i samarbejdet
– ledergruppen få nye erkendelser om sin samarbejdskultur

Væk fra hverdagens rutiner og teknikker skaber vi sammen et rum, hvor jeres kreative kræfter kommer i spil, og hvor I kan få et frisk indblik i jeres samarbejdskultur og -potentiale.

Vi har kunstfaglig baggrund og italesætter samarbejdet på scenekunstens præmisser. Vi fører jer gennem et kort kunstnerisk forløb, hvor I ikke kan diskutere eller skrive jer ud af udfordringerne.

Når I arbejder med scenekunstens metoder og umiddelbare tilgang til nye opgaver, bringer I mange personlige kompetencer i spil – disciplin, inklusion, kreativitet, tolerance og respekt både opad og nedad i systemet.

Foruden en fornøjelig oplevelse og mulighed for at udfordre jer selv og hinanden i en kreativ workshop, vil I også opleve, at ’rollerne’ bliver nulstillet, fordi I pludselig har samme udgangspunkt i en anderledes kontekst, hvor der naturligt bliver givet plads både til den, der normalt altid tager ordet og til den, der normalt aldrig får sagt noget.

Vi starter med en grundig introduktion og samler materiale til dagens opgaver. Vi arbejder med proces og deadlines, og vi runder af med at tale om, hvad der er foregået i laboratoriet.

Workshoppen varer 3½ time, og der er højt til loftet og plads til både temperament og godt humør.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage, men vi vil anbefale behageligt tøj og flade sko/sokker/bare fødder.

reaktion

Fakta

Scenekunstlaboratorier
– er teamudvikling
– styrker samarbejde og fællesskab
– øger kropsbevidsthed og nærvær
– er for min 12 og max 24 deltagere
– er én workshop á 3½ time
– er på dansk eller engelsk
– alle kan være med
– der skal stilles et tilstrækkeligt rummeligt lokale til rådighed

Laboratorier coaches af koreograf Tim Rushton, og Benedikte Paaske, kulturlab.

Tim har koreograferet et utal af danseforestillinger, både til Dansk Danseteater hvor han var kunstnerisk chef 2001-18, og til andre kompagnier bl.a. Den Kongelige Ballet. Tim har bragt national og international anerkendelse til Dansk Danseteater, og han har modtaget flere priser, herunder Bikubenfondens Hæderspris og Årets Reumert. Tim er uddannet ved Royal Ballet Upper School i London. Han var bl.a. danser ved Den Kongelige Ballet, hvor han sluttede sin karriere i midten af 1990’erne for at hellige sig koreografien. Udover at koreografere er Tim optaget af, hvad bevægelse kan have af betydning for relationerne mellem personer, der ikke er uddannet dansere.

Læs mere om Tim på timrushton.com
Læs mere om Benedikte her eller på linkedin

Kontakt kulturlab for yderligere information.